Ayça Öztorun’un şiir kitabı “Sevdalar Her Dildedir” çıktı

Ayça Öztorun’un şiir kitabı “Sevdalar Her Dildedir” çıktı

Yazar Ayça Öztorun’un Aydınlığa Adanmış Bir Yaşam, Gökte Yıldız Yerde Ateş ve Çiçek Vadisi adlı romanlarından sonra “Sevdalar Her Dildedir” adlı şiir kitabı da okurları ile buluştu.

Yüz on iki şiirin bulunduğu “SEVDALAR HER DİLDEDİR” adlı eserde Yazar Ayça Öztorun, Lirik, Epik, Pastoral ve Didaktik türde şiirleri ile dikkati çekiyor. Aşk ve doğa şiirlerinin yanı sıra memleket şiirlerine değindiği gibi, kişilerin, çevrenin gülünç taraflarını esprili bir şekilde bazı şiirlerinde konu alıyor.

ÖZTORUN, “ACIMA, HÜZNÜME, MUTLULUĞUMA YOLDAŞ OLDU HER BİR ŞİİRİM”

Yazar Öztorun, kitabı hakkında şunları söyledi; “Sevgili şiir dostları, yüreğimden kalemime akan duygularımı dizelere döktüm. Acıma, hüznüme, mutluluğuma yoldaş oldu her bir şiirim. Dönem dönem gözyaşlarım satırlara dökülürken, coşkulu gülmelerimin sebebi oldu ilhamım. Sevdalar Her Dildedir adlı kitabımda ki şiirlerimi sizlerin hayat hikâyelerine armağan ediyorum.”

Kitabın kapak resminde pencereden düşünceli bir şekilde dışarıyı seyreden kadın resmine yer verilirken, kapak resmini ünlü Ressam Orhan Taylan’ın şiir kitabına armağan ettiğini söyleyen Ayça Öztorun, Orhan Taylan’a ve kitabın yayınlanmasında desteğini esirgemeyen Ahmet Gümüş’e, kitabın arka kapağına duygu ve düşüncelerini yazan Yönetmen Gani Rüzgâr Şavata’ya, Yazar Cihat Levent’e ve Orhan Kemal’in oğlu yazar Işık Öğütçü’ye, teşekkür etti.

Mavi Kalem yayınevinden çıkan Sevdalar Her Dildedir adlı şiir kitabını temin etmek isteyen okurlar Kitap yurdu, idefix, d&r, kitapsan, Alkım, Dost kitabevi ve diğer internet satış sitelerinden isteyebilir.